zumpolle & far

Over ons

Als familie bedrijf biedt Zumpolle altijd een maatwerkoplossing voor uw vraag op het gebied van assemblagetechniek. Al meer dan 36 jaar gefocust op schroeftechnologie, luchtmotoren,  toevoertechnologie en speciaal machinebouw. Als importeur, exporteur en productiebedrijf doet Zumpolle op alle fronten mee.

 

Waarom kiezen voor ons?

Kwaliteit

Een korte beschrijving.

Betrouwbaar

Een korte beschrijving.

Duurzaam

Een korte beschrijving.

Service

Een korte beschrijving.

Wat klanten zeggen

“Zumpolle, voor ons een betrouwbare partner als het gaat om het bieden van advies, ondersteuning en support op het gebied van schroeven en schroeftechnieken. Hierbij is de inzet van Deprag schroevendraaiers en randapparatuur een betrouwbare stap in ons productieproces van hoogwaardige koffiezetapparaten waarbij professioneel gereedschap onmisbaar is.”
Technivorm Moccamaster
“Ons onderhoud/reparatie aan onze Deprag schroevendraaiers besteden wij al enige tijd uit aan Zumpolle B.V. Prettig & vlot contact. Altijd beschikbaar voor advies of vragen. Zeer tevreden over het reparatie/onderhoudswerk. Deze firma verstaat zijn vak!”
DuSart Pharma B.V.
“Voor een upgrade van onze DEPRAG schroefmodule zijn wij wederom bij Zumpolle beland. Onze wensen zijn snel duidelijk en na een aantal tests wordt een oplossing voorgesteld. Het contact en de service is gedurende het voortraject en de uiteindelijke installatie is goed. De ervaring met de aftersales is ook goed en wij zullen voor relevante toepassingen zeker weer bij Zumpolle aankloppen.”
Wieringen Werf

Wij willen met u samenwerken.

Gegarandeerd een maatwerkoplossing voor uw vraag op het gebied van assemblagetechniek? Neem dan direct contact op met ons hoofdkantoor in Zaltbommel.