High Performance Klinknagels

Multifar Inox

De nagelkop van de Multifar klinknagel in roestvrij staal drukt het lichaam van de klinknagel sterk samen tot de twee oppervlakten verbonden zijn. 

Dit garandeert hoge waarden van mechanische sterkte en dankzij de retentie van de nagel, ook grote weerstand tegen trillingen.

Tamp

Tamp rivet is een bevestigingselement in staal dat hoge waarden van mechanische sterkte en goede weerstand tegen trillingen bereikt, dankzij de nagel retentie.

Zijn conformatie is bijzonder geschikt voor uit specificaties en onregelmatige gaten.

Tamp AP

TAMP AP is een klinknagel gekenmerkt door een zeer hoge mechanische weerstand, de hoogste van de reeks, verkregen dankzij de aanwezigheid van de nagel in het snijvlak in elke toestand van bevestiging.

Farbolt

Farbolt-klinknagels zijn zo ontworpen dat zij met de bevestigde materialen één enkele structuur vormen.

Deze eigenschap draagt bij tot een hogere weerstand tegen trek- en schuifbelastingen.

Dit is met name het geval wanneer aanzienlijke statische en dynamische spanningen moeten worden weerstaan.

X-Trifar

Klinknagel volledig vervaardigd uit aluminium.

Zijn bijzondere vorm, samen met de aanwezigheid van het gedeelte van de spindel langs het gehele klinknagelhuis, maakt het gebruik mogelijk op zachte en/of breekbare materialen, zoals plastic, composieten en aluminium, zelfs op dunne dikte, wat een hoge mechanische sterkte vereist.

S-Trifar

Beide componenten, het lichaam van de klinknagel en de nagel, zijn gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering.
De bijzondere productiegeometrie geeft de klinknagel hoge mechanische prestaties en de mogelijkheid hem aan breekbare materialen te bevestigen.

De pakking onder de kop van de klinknagel zorgt voor een goede afdichting tegen vloeistoffen.

Gebruiksinformatie

Farbolt: Bedrijfsvoertuigen, toestellen, zwaar timmerwerk, industriële conditioners.

Tamp en Multifar Inox: Automobielindustrie, bedrijfsvoertuigen, toestellen en meubilair, industriële schakelborden, industriële airconditioners, industriële ventilatie.

Tamp AP: Industriële uitrusting, zware vrachtwagens, industriële ventilatie.

S-Trifar: Fotovoltaïsche systemen, kunststof assemblages in de automobielindustrie, bouwindustrie en scheepsbouw, assemblage van composietmaterialen en aluminium.

X-Trifar: Kunststof assemblages in de automobielindustrie, bouwindustrie en scheepsbouw, assemblage van composietmaterialen en aluminium.